Minneslund

Till minne av våra älskade katter som har somnat in

IC S*Winsnes Wilda Faith


Hona NFO f

Född - 08/07-2010

Avliden- 10/06-2022


Faith, eller Ripley som vi kallade henne kommer från Göteborg och var en otroligt social och kontaktsökande katt som kunde flera olika kommandon. Pratade mycket och älskade att ligga och gosa hur mycket som helst. Väldigt lekfull. Hennes absolut bästa vän Tanya och hon var helt oskiljaktiga och när Tanya gick bort märkte man hur Ripley började matstrejka, detta och ett par dåliga njurar resultera i att hon själv somnade in. 

SC S*Lagboda´s Officer Tanya


Hona NFO f 22 09

Född - 13/03-2012

Avliden- 25/05-2022


Tanya var en snygg katt som bestämde över alla och var en riktig polis, så fort något hände var hon där direkt och kolla läget. Allt skulle vara på hennes vilkor. men var aldrig dum mot någon Hon var världens gosigaste katt mot Suzanna som hon tydde sig emot. Hon älskade att vara ute i rastgården och att gå ut i sele med Suzanna. Förutom att vara så bestämd var hon också väldigt tajt med Ripley,  de älskade att dela sovplats så ofta som möjligt.

PR S*Karmskogen´s Amorina


Hona NFO n 24

Född - 20/04-2007

Avliden- 13/05-2022


Ina är grunden till våran uppfödning och var den socialaste katten i universum. Så fort någon kom över var hon direkt närvarande för att gosa och tröttnade aldrig. Hennes sociala temprament har gått i arv, men var tyvärr inte så rastypisk själv, har däremot lämnat efter sig en otrolig pälskvalite och fina täckningar. Hon var Mias katt och hade inte ett ont ben i kroppen. 

GIC S*Lagboda´s Flash Gordon


Hane NFO n 24

Född - 19/02-2010

Avliden- 01/04-2020


Flash var kungen på gatan som bettede sig som om han ägde allt samtidigt som han var en stor Nallebjörn. Blev adopterad av våran Schäfer Klara. Trots hur gosig han var hade han lite svårt för att bli buren längre perioder. Pratglad kille som älskade mat och att vara utomhus när han var kastrerad. Mycket lekfull trots att det kanske inte syntes på honom. Under hans sista år fick han antibiotika under flertalet gånger, blev tyvärr aldrig helt bra.

S*ReMaine´s Kamilla


Hona MCO g 09

Född - 22/12-2010

Avliden- 11/12-2016


Coonies var mer hund än katt och höll sig mycket med våra schäfrar. Stor härlig tjej med ett underbart temperament och kelade med alla. Väldigt lugn. Hon var mamma till två stycken kullar, varav tyvärr en var oäkta pga att hon smet ut.
Hon kom till oss som vuxen och trivdes tyvärr inte på utställningar så hon följde inte med. Dog av akuta proppar och HCM trots tidigare normalt HCM test. 

Bagheera


Hane HCS n

Född ~ 01/06-2000

Avliden- 2015


Baggis föddes under en balkong i Järfälla av en förvildad katt. Vi tog in kullen men fick inte tag på mamma. Baggis var väldigt skygg i början men blev snabbt social och litade på människor fort. När Suzanna föddes tydde han sig mycket till henne och sov varje natt över hennes huvud på kudden. Trivdes väldigt mycket om att få gå ut och in som han ville. Var rädd för hundarna, Suzanna bärde ofta honom förbi dem. 

Gizmo


Hane HCL n 09

Född - 1999

Avliden- 2014


Gizmo var en stor katt men väldigt effektiv jägare, han tog allt från små möss till fåglar. Väldigt snäll katt som tog hand om kattungar och tog in Baggis och Trulsa som sina egna och visa dem alla livets äventyr. Spenderade mycket tid ute och hade därför en väldigt solblekt brun päls. En social katt som tydde sig mycket till Mia och tyckte inte så mycket om hundar. Inte en särskilt lekfull katt. 

Trulsa


Hona HCS a 09

Född ~ 01/06-2000

Avliden- 2012


Trulsa föddes under en balkong i Järfälla av en förvildad katt. Vi tog in kullen men fick inte tag på mamma. Trulsa förblev väldigt skygg och tydde sig enbart till Mia, var någon annan i närheten försvann hon. Men hon älskade att leka med småbollar och apporterade, samt att hon nästan gjorde cirkuskonster med dem. Försvann 2012 och vi såg inte skymten av henne igen. Hade precis som sin bror svårt för hundar.

Simpson


Hane HCS n 23 09

Född - 1998

Avliden- 2009


Simpe var den typen av katt som hade koll och sökte ögonkontakt med alla, hos vetrinären var han väldigt vaksam. Fick han inte uppmärksamhet när han ville satt han i fönstret och jamade och sedan välte han medvetet ned krukor tills han fick vad han ville. Simpe och Mia hade ett sarkt band och han satt på axeln när hon åkte buss med honom. Ingen främmande katt vågade komma in hos honom när han visade sig.  

Smulan


Hane HCS n 23 09

Född - 1987

Avliden- 1998


Smulan kom hem till Mia när hon la han på kökbordet och sa att hon ville behålla honom till sina föräldrar och skulle betala med sin veckopeng. Det slutade med att föräldrarna betala allt ändå. Smulan var som Mias väckarklocka då han om hon inte gick upp när klockan ringde bet henne i tårna. Var kastrerad innekatt men smet ut ibland vilket fick Mia att varje gång bli superorolig så hon ställde upp fönstret så han alltid kunde komma hem.